În urma articolului ANAF dă buzna în conturile constănțenilor. Popriri pentru datorii din 2013 inventate de Fisc în 2018, sute de constănțeni au reacționat, postând mesaje de susține sau propriile pățanii cu reprezentanții Fiscului. Una dintre istorisiri pare desprinsă însă dintr-o comedie neagră.

O mamă a doi copii s-ar fi trezit cu poprire pe conturi pe motiv că firma de catering care asigura masa la grădinița unde își ducea copiii are datorii la Fisc. Pentru a fi sigur că își recuperează banii direct de la creditorii firmei, ANAF ar fi pus sechestru pe conturile părinților.

M-am numărat și eu printre cei cu conturi blocate, dar nu voi vorbi despre mine. Vreau doar să semnalez unul din abuzurile absolut strigătoare la cer pe care le-am văzut astăzi,acest abuz fiind unul din sutele, nu voi spune miile deoarece posibil să fie și altele îndreptățite.

La coadă în clădirea ANAF la etajul 4 unde ajungem pentru a primi acea hârtie de ridicare a sistării conturilor apare o tânără cu doi copii, 2-3 ani unul din ei și în jur de 6 anișori al doilea.

Cei de la coadă au invitat-o să meargă în față deoarece având copii să nu stea să îi chinuie, un gest etic. Una peste alta, femeia ne spunea că i s-a pus poprire pe conturi și că ea nu are firmă, nu cunoaște societatea scrisă pe înștiințare.

A intrat și după ce a trecut prin două camere, noi curioși am întrebat-o despre ce este vorba… ACUM ESTE ABSOLUT IREAL CE VĂ VOI ZICE!

Această tânără are copii la o grădiniță, la acea grădiniță copiii mănâncă zilnic mâncare adusă de o firmă de catering care, ATENȚIE !!!!, are datorii la ANAF! Acestei tinere i s-a pus poprire pe cont ca să plătească suma datorată pentru mâncare în CONTUL ANAF deoarece acea firmă de CATERING are datorii la ANAF. Oameni buni, cei care aveți minte, voi înțelegeți acest lucru? de fapt nu este un LUCRU este un SUPER ABUZ ,este MAMA ABUZURILOR voi înțelegeți? I s-a dat femeii hârtie pentru ridicarea sistării deoarece bineînțeles că este un abuz dar timpul ei, bătaia de joc? ABUZUL?

Acest caz s-a întâmplat astăzi, 28 martie 2018, în clădirea ANAF, orele 09:00 am.

Dacă acea tânără ne-a mințit și eu v-am transmis informația greșită. Am spus asta pentru a elimina orice speculație.
Mie mi-au blocat conturile pentru datorie CNAS din 2012 lucru discutabil, dar să vorbim de abuzurile strigătoare la cer!!! Cam atât”, a postat Ciprian Ionuț pe Facebook.

 

(Visited 7.226 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.