Constanța

RAJA anunță: Se oprește apa în zona Tomis Nord!

Scris de 
 pe data 
1 august, 2023

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm din zona Tomis Nord, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei  din noaptea de miercuri – 02 august 2023, începând cu ora 22.00, până joi – 03 august 2023, ora 08.00.

Vor fi afectaţi de lipsa apei următorii consumatori:

Admitere Ovidius Constanta 2023
  • Perimetrul delimitat de străzile: Suceava (imobilele cu numere impare) – Al. Lotus – Cișmelei – Cpt. Dobrilă Eugeniu – Suceava;
  • Bd. Tomis, între str. Soveja și Suceava;
  • Punctele termice 121, 138 și 139.

Lucrările de intervenție constau în înlocuirea unui tronson din magistrala DN 400 de pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, precum și montarea a două vane pentru sectorizarea sistemului centralizat de distribuție apă din Municipiul Constanța.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, se mai arată în comunicatul RAJA.

Actualitate