Actualitate Constanța

RAJA, mesaj în urma tragediei rutiere din Lumina: „Toți angajații companiei noastre au inimile împietrite de durere“

Scris de 
 pe data 
4 mai, 2023

RAJA SA a transmis un mesaj de condoleanţe în urma accidentului rutier ce s-a produs miercuri, 3 mai, în localitatea Lumina, în urma căruia au murit doi angajaţi ai companiei.

Potrivit IPJ Constanţa, în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 54 de ani, respectiv 35 de ani, și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 40 de ani.

Colectivul RAJA SA Constanța a pierdut, într-un tragic accident auto, doi colegi dragi și deosebiți. Viața este uneori crudă și nedreaptă!

Toți angajații companiei noastre au inimile împietrite de durere, pentru că RAJA SA este o mare familie, în care fiecare membru are un rol important și prețuit. Amândoi ne vor lipsi și le vom păstra o amintire veșnică.

Suntem alături de familiile îndoliate în această grea și dureroasă încercare și vom face tot ce este necesar pentru a le alina această insurmontabilă pierdere.
Dumnezeu să-i odihnească în pace
!“ – au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Actualitate