Constanța

Restricții de trafic în weekend pe străzile Constanței. Începe Turul Ciclist-CELCO Marea Neagră

În perioada 22 – 23 mai, la Constanța și în Mamaia se va desfășura prima ediție a Turului Ciclist-CELCO Marea Neagră. Drept urmare, traficul rutier va fi restricționat pe mai multe bulevarde și străzi din municipiu.

Scris de 
 pe data 
21 mai, 2021

Sâmbătă, 22 mai, în intervalul orar 09:15-11:45, în stațiunea Mamaia se va restricționa traficul rutier pe bulevardul Mamaia, pe două benzi de circulație, atât pe sensul de deplasare dinspre stațiunea Mamaia spre Năvodari, cât și pe sensul de deplasare dinspre Năvodari spre stațiunea Mamaia.

De la ora 13:15, caravana ciclistă se va deplasa din zona piațetei Cazino spre Năvodari, circulația autovehiculelor fiind îngreunată pe acest traseu.

Duminică, 23 mai, între orele 10:15-12:00, se vor institui restricții de circulație pe traseul cuprins între șoseaua Portului, de la breteaua de legătură cu strada Traian- deplasare spre Poarta 1- intersecția cu strada Termele Romane.

Tot duminică, în intervalul orar 12:30-14:30, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe circuitul delimitat de șoseaua Portului, de la breteaua de legătură cu strada Traian- deplasare până în zona Poarta 4 – intersecția cu strada Prelungirea Traian – deplasare către Poarta 1- intersecția cu strada Termele Romane.

Evenimentul sportiv va avea loc cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori astfel încât să se poată asigura respectarea normelor legale în vigoare.

Actualitate