Actualitate Constanța

Rută alternativă pentru DN 2A Ovidiu: podul de la Năvodari este deschis traficului pe trei benzi

Pod Navodari
Sursa foto: Primăria Năvodari.

Începând de miercuri, 8 februarie, podul de la Năvodari este deschis în totalitate traficului rutier, lucrările fiind încheiate.

Scris de 
 pe data 
8 februarie, 2023

Primăria Năvodari a anunţat că lucrările de pe pod au fost finalizate, iar traficul a fost reluat pe trei benzi de circulaţie.

Deschiderea completă a traficului rutier pe podul de la Năvodari oferă un traseu alternativ, prin Mamaia, pentru şoferii care vor să evite ambuteiajele cauzate de lucrările de reparaţii efectuate în această perioadă pe podul de la Ovidiu.

„Lucrările pentru montarea rosturilor de dilatație s-au finalizat, acestea fiind prevăzute în proiect și executate conform indicațiilor din documentația tehnică (nu a fost vorba nici de lucrări de reparații, nici de omisiune, nici de costuri suplimentare).

Ne cerem încă odată scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm de faptul că investiția privind modernizarea și supralărgirea Podului Ecluză era absolut necesară și va contribui pe viitor la un trafic rutier mult mai fluent și sigur în zonă!“, a transmis Primăria Năvodari.

Actualitate