Potrivit datelor oficiale, trei dintre cei șapte pacienți confirmați cu tuilpina Delta erau vaccinați. De asemenea, unul dintre aceștia, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a murit. Pacientul nu era printre cei vaccinați.

Prefectura Constanța informează că, incidența răspândirii COVID-19 în municipiul Constanța pentru ultimele 14 zile este de 1.32 cazuri la mia de locuitori, în creștere față de ieri când a fost 1,25. Totodată, la nivelul județului Constanța, incidența este de 1,20 cazuri la mia de locuitori, în timp ce ieri a fost de 1,13.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, la nivelul țării au fost înregistrate 4.004 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 14.09.2021 (10:00) – 15.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 83 de decese (35 bărbați și 48 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

(Visited 180 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.