Siegfried Mureșan a precizat că, potrivit sondajelor, românii vor standarde europene, vor școli și spitale ca în Europa, susținând totodată că reprezentanții PSD din Parlamentul European sunt incompetenți.

Românii sunt interesați de temele europene. Oamenii vor standarde europene, vor școli ca în Europa, vor spitale ca în Europa.

PSD încearcă să ne convingă că temele europene nu sunt interesante pentru români fiindcă pesediștii nu sunt competenți în acest domeniu și nu pot obține nimic pentru români în Europa. Noi, PNL, suntem capabili să vorbim despre aceste teme, avem soluții și putem obține lucruri pentru români la nivel european”, a declarat Mureșan.

Liberalii au mai subliniat faptul că foarte mulți români sunt nemulțumiți de discursul și practicile anti-europene promovate de PSD.

Românii își doresc o traiectorie europeană pentru țară, iar conform sondajelor, 78% dintre români sunt nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă România.

Peste 65% conștientizează că problemele României sunt legate de actualul guvern. PNL are astăzi capacitatea de a reprezenta România cât mai bine în Parlamentul European“, a declarat și deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Printre prioritățile candidaților liberali se numără atragerea de fonduri pentru construirea de spitale regionale, realizarea autostrăzilor: Ungheni – Iași – Tg. Mureș, Sibiu – Pitești, Comarnic – Brașov, Centrua Capitalei și a drumurilor expres Craiova – Pitești, creșterea subvențiilor la hectar pentru fermieri sau simplificarea procedurilor și creșterea fondurilor europene pentru firmele românești.

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare, în ordine: Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Valean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.

În a doua parte a zilei, alături de colegii lor, Siegfried Mureșan și Bogdan Huțucă au mers în stradă unde s-au alăturat campaniei de strângere de semnături pentru alegerile din 26 mai. Liberalii au discutat cu cetățenii orașului despre ce decizii se vor lua în următorii 5 ani legate de viitorul UE, cum vor fi alocate fondurile europene în viitorul buget multianual, și cum va fi adusă Uniunea Europeană mai aproape de români.

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.