„Constanța va renaște, exact cum spuneam în campanie (…) E ciudat că, deși nu ești pe locul 1, primești felicitări în continuu, de la toată lumea. Este fabulos că am scăpat de PSD în Constanța, nu pentru că nu ne plac aceste litere, ci pentru că PSD în Constanța a însemnat corupție și sărăcie. E o mare realizare mai degrabă a constănțenilor, cărora le mulțumesc foarte, foarte mult, pentru performanță și încredere.

Este important să vedem realitatea în față: în municipiu, Decebal Făgădău s-a bătut singur, prin nerealizările lui, a avut marea șansă să facă din orașul ăsta unul european. Pentru 20 de ani de-acum încolo, PSD va intra în concediu, exact cât ne-au ținut ei pe noi. Să ne lase în pace.

Pe de altă parte, ne-am luptat cu niște interese dubioase, obscure, care au împins lucrurile foarte departe în campanie care au reușit să impună un candidat la Constanța, prin manevre. Minciuni sfruntate pe care ni le-au fluturat sub nas, echipa domnului Chițac care era singurul care se lupta cu Decebal Făgădău, avea 39% în sondaje, avea 150% în sondaje. Minciuna a ținut din păcate, pentru că o parte din electoratul nostru, din disperare de a scăpa de PSD, a migrat spre PNL.

Dacă aveam alegeri din două tururi, USR PLUS câștiga și primăria, și CJC, de aceea PNL nu a dorit cu adevărat alegeri în două tururi. Dar din 2024 lucrurile vor sta altfel.“, a declarat Stelian Ion.

Stelian Ion a mai declarat că nu are încredere în noul primar, Vergil Chițac, susținând că acesta are probleme mari de integritate, însă le-a transmis liberalilor că sunt deschiși colaborării cu consilierii.

„Am făcut sesizări pentru modul în care s-a desfășurat campania, dar nu vom contesta rezultatul. Avem în față un mandat din partea unei persoane față de care avem foarte, foarte mari rezerve, din multe puncte de vedere.

Domnul Bogdan Huțucă spunea că nu este om de echipă, o persoană pe care Ludovic Orban o numea dezertor. Vom vedea dacă își va termina mandatul având în vedere problemele de integritate.

Noi transmitem un mesaj liberalilor, care mulți dintre ei sunt supărați pentru că știu că nu e o soluție bună pentru Constanța și își doreau o colaborare mai strânsă cu noi. Noi le transmitem că vom colabora. Dacă cumva PNL nu își dorește să refacă USL la Constanța și să colaboreze cu PSD, avem disponibilitatea unui dialog. Suntem dispuși să colaborăm cu consilierii PNL, nu cu primarul în care nu avem încredere.

Această echipă minunată a USR PLUS va merge în primărie și veți vedea o nouă abordare, din punct de vedere al transparenței, patrimoniului orașului, al proiectelor. Veți vedea niște consilieri care nu dorm în front, vor fi activi, veți vedea diferența (…)

Nu v-am indus în eroare, am făcut exact ce am spus. V-am prezentat sondaje, iar lucrurile au stat exact cum am spus, umăr la umăr. Dacă nu existau acele manipulări, sunt convins că situația era altfel. Dar nu e vremea văicărelilor, e vremea să privim spre viitor.

Această echipă va fi motorul primăriei care va sta cu ochii pe ce se întâmplă în primărie. Îi asigurăm pe toți, chiar și pe cei care nu ne-au votat, de transparență și respect.“, a mai spus Stelian Ion.

(Visited 1.031 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.