Actualitate Constanța

Stelian Ion (USR): Primarul Chițac a făcut praf circulația. De Ziua Marinei, orașul a fost blocat

Scris de 
 pe data 
16 august, 2023

Evenimentele organizate de Primăria Constanța cu ocazia Zilei Marinei au generat haos în zona centrală a orașului. Deputatul USR Constanța, Stelian Ion a criticat dur modul în care primarul Vergil Chițac a gestionat traficul rutier și frecvența autobuzelor CT BUS, care au fost extrem de aglomerate.

„Vergil Chițac a făcut praf circulația de Ziua Marinei. I-a păsat doar de bucățica de faleză, unde s-a pozat alături de Iohannis și partenerul lor de coaliție, Ciolacu. Între timp, orașul era blocat de cozi imense de mașini și autobuzele aveau întârzieri mari și erau pline ochi.

În loc să crească numărul mijloacelor de transport în comun și să interzică accesul auto cu autovehicule personale în zona unde se desfășurau evenimentele (cu excepția riveranilor), Vergil Chițac a stabilit o frecvență de trafic redusă a autobuzelor CT BUS (de weekend) și a permis accesul auto în zonă.

Această decizie a creat haos. Așa cum au făcut-o toate deciziile pe care acest primar le-a luat până în prezent. Vergil Chițac, demisia! A demonstrat, încă o dată, că nu e capabil să administreze Constanța“, a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Actualitate