Actualitate Constanța

Stelian Ion (USR): Primarul Chițac s-a activat pentru vizita lui Iohannis, amintind de metehnele comuniste

Scris de 
 pe data 
9 august, 2023

Mai mulți constănțeni, inclusiv deputatul USR Constanța, Stelian Ion, au semnalat pe rețelele de socializare faptul că primarul Vergil Chițac s-a apucat de cosmetizat faleza Cazinoului special pentru vizita președintelui Klaus Iohannis ce va fi efectuată pe 15 august, de Ziua Marinei.

Pe 15 august, președintele Klaus Iohannis va fi prezent la Constanța pentru a participa la manifestările organizate la Constanța cu ocazia Zilei Marinei. Pe bucata de faleză din apropierea Comandamentului Flotei, acolo unde a fost amenajată loja prezidențială, au fost făcute o serie de cosmetizări pe care mulți constănțeni le-au criticat, spunând că sunt superficiale și că amintesc de vremurile comuniste, când erau anunțate vizitele în teritoriu ale dictatorului Nicolae Ceaușescu.

„Primarul PNL al Constanței s-a activat pentru vizita președintelui Iohannis, cu o mobilizare de tip tovărășesc, amintind de metehnele comuniste. Jandarmii au fost puși să vopsească balustrada de pe faleza Cazinoului, se plantează chiar și gazon, au fost montate jardiniere cu flori și se fac toate demersurile pentru a pune o fundiță dezastrului din Constanța. Totul „ca să dea bine” în fața șefului suprem. Sună cunoscut, nu-i așa?“, a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, în 2021, Vergil Chițac scotea gazonul și spațiile verzi de pe scuarul bulevardului Mamaia, justificând decizia prin faptul că gazonul respectiv nu ar fi bun pentru Constanța din cauză că „este un oraș în care nu plouă”.

„Acum, când se pregătește președintele Iohannis să viziteze Constanța, Chițac găsește soluții să planteze și să ude gazonul și florile.

O să treacă și Ziua Marinei și amiralul Chițac o să revină la ce știe să facă mai bine: să le ofere constănțenilor aroganță, minciuni, explicații halucinante, haos și mult praf. Oamenii nu trebuie să uite toată această bătaie de joc!“, a mai scris deputatul USR.

Actualitate