Stelian Ion s-a înscris în campania internă a USR Constanța pentru desemnarea candidatului pentru funcția de primar.

 

„Sunt mai hotărât ca oricând să smulg Constanța din ghearele hidrei pesediste care a sufocat și a ținut în loc orașul acesta zeci de ani de-a rândul. Avem șansa istorică de a salva acest oraș și de a-i reda strălucirea. Am evaluat atent șansele unei astfel de candidaturi și cred că sunt singurul care pot învinge PSD-ul creat de Mazăre și Nicușor Constantinescu, preluat apoi de Făgădău și Felix Stroe. Ei știu lucrul ăsta și se tem. Făgădău montează de zor stălpișori prin oraș și își biciuiește argații, Felix Stroe își instruiește securiștii să mă atace dacă mă înscriu în cursă. Ei, bine, m-am înscris”, a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

 

De asemenea, useristul lansează un apel către opoziție să susțină un candidat unic pentru a crește șansele victoriei împotriva lui Făgădău. „Un candidat unic din partea opoziției la Constanța ar spulbera gașca pesedistă: Acest lucru este valabil în multe municipii din țară, inclusiv în București. De aceea, îi chem alături de mine pe toți cei care își doresc binele Constanței! Haideți să nu ne încurcăm în socoteli mărunte și să nu irosim șansa asta!”

 

Acesta a lansat și un mesaj electoral pentru constănțeni: „Vom face din Constanța, orășel prăduit și prăfuit de provincie, un oraș european, modern, strălucitor, în care să îți placă să trăiești, un oraș fermecător, verde, viu.”

 

Totodată, USR Constanța a anunțat, pe lângă înscrierea deputatului Stelian Ion în cursa pentru Primărie și stabilirea unei liste de candidați pentru Consiliul Local Municipal, ordinea pe listă urmând să se stabilească prin vot, „ca la Eurovision”.

 

„După validarea candidaturilor, aceștia vor participa la o serie de dezbateri, care vor avea loc zilnic în perioada 30 septembrie–4 octombrie. La final, Adunarea Generală formată din toți membrii organizației va decide prin vot democratic de tip Eurovision, ordinea candidaților pe lista pentru Consiliul Local. Indiferent de candidații aleşi de către colegii noştri, USR va câştiga”, a anunțat USR.

(Visited 292 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.