Politică

„Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el. După, va pleca pentru că a fost dat afară!

Fostul șef de stat Traian Băsescu îi transmite lui Liviu Dragnea să plece din fruntea PSD acum cât o poate face ca un act de proprie voință fiindcă, dacă nu, peste câteva săptămâni va fi dat afară din partid.

Scris de 
 pe data 
7 decembrie, 2018

Fostul preşedinte Traian Băsescu transmite printr-o postare pe Facebook că sunt ultimele zile în care liderul PSD Liviu Dragnea „mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el”, pentru că, peste câteva săptămâni, „va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară”.

Băsescu susţine că Dragnea nu mai controlează nici Guvernul, nici grupurile parlamentare, nici partidul şi nici majoritatea parlamentară, recomandarea sa fiind: „Dragnea, pleacă acum ! PS – Nu uita să-l iei şi pe „marele gânditor” Vâlcov!”.

„Daddy pare a nu înţelege nimic! Dragnea nu mai controlează în momentul de faţă nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară şi nici partidul al cărui preşedinte crede că mai este. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el. Peste câteva săptămâni va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară”, scrie Băsescu pe Facebook.

Actualitate