Constanța

Vă place cum arată Târgul de Crăciun de la Constanța? Iată cum arată târgurile de Crăciun din Sibiu, Cluj, Timișoara sau Piatra Neamț

Targ Craciun Sibiu

Vă place Târgul de Crăciun de la Constanța? Iată cum arată târgurile de Crăciun din marile orașe ale României.

Scris de 
 pe data 
3 decembrie, 2018

Târgul de Crăciun de la Constanța s-a dovedit a fi o mare dezamăgire pentru constănțeni. În realitate, ceea ce ar fi trebuit să fie „un orășel magic”, o explozie de lumină și bucurie, s-a dovedit a fi mai degrabă o parcare pentru rulote tip fast-food, care servesc shaorma și hamburgeri pe post de mâncare tradițională.

Târg Crăciun Constanța

Targ Craciun Timisoara

Tarabele pe roți aruncate peste tot în piață, fără pic de amenajare de sărbători, sunt exact aceleași de la festivalurile culinare care au tot avut loc în Piața Ovidiu în această vară. Este clar de la o poștă că, de fapt, acest Târg de Crăciun nu este decât o afacere pentru comercianții care s-au aciuat pe lângă Primăria Constanța. Evenimentul a fost organizat doar pentru a se mai vinde niște shaorma, niște clătite și alte mâncăruri pregătite în rulote.

Târg Crăciun Constanța

Targ Craciun Sibiu

În rest, întreaga zonă este gri, tristă și murdară, fără nici măcar un veritabil punct de atracție pentru constănțeni sau pentru copii. Până și tradiționalul brad de Crăciun este o bătaie de joc, un cadru metalic uriaș vopsit și iluminat în verde. Din păcate, ceea ce se anunța a fi primul târg de Crăciun veritabil de la Constanța nu aduce nici pe departe, ci este mai degrabă o copie tristă a bâlciurilor organizate de Mazăre în Parcul Arheologic anii la rândul.

Târg Crăciun Constanta

Targ Craciun Brasov

Și pentru a vedea ce înseamnă cu adevărat atmosferă de Târg de Crăciun, vom prezenta o galerie foto cum au organizat alte primării din România, fără a mai aduce vorba despre orașele din Europa, față de care suntem la ani lumină depărtare.

Targ Craciun Piatra Neamt

Targ Craciun Oradea

Actualitate