Constanța

Veste bună de la RAJA. S-a reluat furnizarea apei. Lucrările, terminate cu 18 ore mai devreme

Deja, o mare parte din abonații din cartierele afectate au apă la robinete cu presiuni scăzute.

Scris de 
 pe data 
27 aprilie, 2023

RAJA anunță că a reușit finalizarea lucrărilor cu 18 ore mai devreme, astfel încât furnizarea apei rece a fost reluată încă de azi-noapte.

Deși se preconiza că intervenția va fi gata astăzi, în jurul orei 18.00, iar pentru umplerea instalațiilor ar fi fost nevoie de încă 9-12 ore, RAJA a anunțat că s-a putut da drumul la apă încă de azi noapte, de la ora 01.00.

Admitere Ovidius Constanta 2023

„Echipele de intervenție au lucrat non-stop aproape 30 ore pentru ca lucrările din cele 8 puncte de lucru să fie finalizate. Astfel, în urma eforturilor susținute, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, intervențiile au fost finalizate. Imediat, s-au pornit pompele de la Stației de Tratare și Pompare Palas și s-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei”, se arată în comunicatul RAJA.

Având în vedere lungimea, diametrul rețelei, dar și debitul mare de apă ca sistemul să intre în presiune, consumatorii afectați vor avea apă la robinete gradual. Deja, o mare parte din abonații din cartierele afectate au apă la robinete cu presiuni scăzute.

Actualitate