Actualitate Timp Liber

Viața de lux a unui jucător High Roller

jucator high roller (foto: freepik.com)
Scris de 
 pe data 
27 iulie, 2023

Nimic nu se compară cu luminile strălucitoare, glamourul și experiența generală a unei nopți la cazinou, iar dacă ați vizitat vreodată Vegas Strip sau vechile cazinouri din Monaco, atunci fără îndoială că veți ști exact despre ce vorbim.

De la începători la profesioniști experimentați, toată lumea își poate găsi distracția într-un cazinou și să-și încerce norocul la ruletă, sloturi sau blackjack.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Însă există și o categorie aparte de jucători, recunoscuți și sub numele de High Rollers. Acești jucători cu foarte mulți bani au cea mai mare toleranță la risc și cărora nu le este frică să meargă all-in pentru șansa de a câștiga jackpot-ul. Mulți dintre aceștia sunt jucători profesioniști, care mizează sume foarte mari la o mână de joc. În schimb alții sunt doar foarte bogați, iar faptul că pot pierde pe seară un milion de dolari nu reprezintă o problemă prea mare.

Viața de high Roller

Viața de High Roller nu este pentru toată lumea, dar de obicei atrage mulțimi de spectatori, toți dornici să vadă dacă cel mai recent jucător respectat este gata să câștige sau să piardă.

Majoritatea High Rollers sunt jucători profesioniști care știu să folosească strategii pentru a obține profit, dar unii sunt oameni de afaceri bogați cărora nu le pasă cât de mult pierd. Ei vor doar să se distreze la cazinou.

Cazinourile fizice din întreaga lume au pachete speciale de servicii pentru jucătorii High Rollers, care includ băuturi, cine și cazări gratuite la hoteluri luxury, linii de credit, bilete gratuite la concerte și multe alte promoții și oferte. Chiar și cazinourile online au propriile moduri de a recompensa jucătorii VIP. În calitate de jucător VIP, fie online, fie offline, vă puteți aștepta la tot ce este mai bun.

Deși sistemele de fidelizare sunt deschise pentru toți jucătorii și majoritatea pot intra în clubul VIP al unui casino online, doar cei mai buni și cei mai mari jucători reușesc să atingă cele mai înalte trepte în programul de loialitate. Acest lucru se datorează sumelor impresionante pe care jucătorii High Rollers le pariază la jocurile favorite. Fie că vorbim de jocurile de masă clasice precum ruletă, poker sau blackjack sau de sloturi, marii jucători ajung să parieze sume impresionante de sute de mii de euro pe o rundă.

Cazinourile online își răsplătesc jucătorii VIP cu bonusuri mai mari, puncte suplimentare de fidelitate, retrageri mai rapide, asistență pentru clienți, asistent personal în cazinou, acces la turnee exclusive, bilete la evenimente sportive și evenimente de cazinou, vacanțe luxury și cadouri surpriză!

Mai jos aveți câteva dintre beneficiile de care se pot bucura jucătorii High Rollers: acces la avioanele private; cazări la hoteluri luxury; transfer cu limuzina; mașini de lux; linie de credit din partea cazinourilor; cashback pentru pierderile înregistrate în timpul jocurilor; acces la camere VIP exclusive; o mulțime de gratuități etc.

Cei mai mari High Rollers din lume

Cei mai mari High Rollers din lume sunt întotdeauna oameni foarte bogați și, adesea, celebri. Printre cei mai notabili jucători High Rollers îi regăsim pe Michael Jordan, George Clooney și Tiger Woods – fiecare dintre ei jucând sume impresionante la cazinouri.

Dacă vreți faimă și să ajungeți un High Roller, trebuie să jucați sume impresionante. Există mulți jucători de cazinou din întreaga lume cărora le place să se considere „High Rollers” sau „jucători cu bani”, dar foarte puțini sunt dispuși să facă all-in și chiar mai puțini se aventurează la jocuri riscante.

Jucătorii considerați High Rollers impresionează în orice cazinou, dar cei mai impresionanți sunt administratorii cazinourilor. În destinațiile populare de iGaming precum Las Vegas sau Macao, unitățile concurente se luptă pentru a-i atrage. De la sticle scumpe de șampanie până la sejururi gratuite la hotel de lux, nimic nu este prea mult pentru a face cadou unui high-roller atâta timp cât continuă să revină și să joace tot mai mult.

viata de lux high roller (foto: freepik.com)

Deci, ce este considerat un High Roller la un cazinou? Deși nu există un prag fix pentru a deveni un high roller, cazinourile stabilesc, în general, anumite criterii de referință pentru a identifica high rollers. De obicei, aceasta înseamnă o activitate regulată și semnificativă pe jocuri, cu un bankroll substanțial.

În orice cazinou, zonele de pariuri VIP au adesea un avantaj al casei mai scăzut în comparație cu celelalte zone. Cu alte cuvinte, cotele de pariuri sunt semnificativ mai bune pentru clienții Premium. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că respectivul cazinou oferă un fel de card de jucător pentru a vă urmări pariurile. Aflați cât de mult trebuie să pariați pentru a deveni un high roller înainte de a începe să jucați și amintiți-vă întotdeauna să jucați responsabil.

Concluzii

După cum am menționat mai devreme, jucătorii high roller sunt de obicei oameni super-bogați care trăiesc în lux și își asumă pierderile. În timp ce mulți dintre noi ar putea crede că suma de bani pe care o pariază este ridicolă, trebuie să înțelegem banii din perspectiva lor.

Mulți oameni bogați și-au făcut banii asumându-și riscuri în afaceri. Ca atare, cei mai mulți dintre ei sunt jucători ce iubesc riscul și chiar să piardă. Nu este greu să-i convingi să-și asume șansele pentru distracție, mai ales când există posibilitatea ca ei să se facă remarcați

Totul în viață este relativ. În timp ce 100.000 de dolari reprezintă o sumă uriașă pentru majoritatea oamenilor, pentru un multimiliardar este doar un ”mărunțiș de cafea”. Cheltuirea acestor bani într-o singură rundă nu are nicio influență reală asupra vieții lor. Oricum vor rămâne bogați.

Acesta este motivul pentru care cazinourile ridică ștacheta atunci când vine vorba de campanii pentru VIP-uri. Folosirea unui elicopter privat, a unei camere premium și a serviciului 24 de ore nu este neapărat ceva special pentru ei – este normal – ceva la care se așteaptă!

A fi un high roller nu este un avantaj ocazional, este un stil de viață. Este unul care vine cu o cantitate enormă de recompense materiale, securitate, dar și numeroase responsabilități. Creșterea constantă a tehnologiei și inovației ajută doar la factorul confort.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate