Constanța

Viceprimarul Rusu: „Ovanesian vă hărțuieșe pe toți și voi sunteți niște proști și puneți botul!“

Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu (PNL) a făcut o serie de afirmații la adresa city manager-ului Felicia Ovanesian în care o acuză că îi „hărțuiește“ pe funcționarii din primărie și că aceștia sunt „niște proști“.

Scris de 
 pe data 
31 octombrie, 2022

Declarațiile viceprimarului Ionuț Rusu au fost făcute în cadrul ședinței Comisiei 1 a Consiliului Municipal Constanța, transmisă online pe canalul de Youtube al primăriei.

În timp ce membrii comisiei încercau să discute proiectele de pe ordinea de zi, Rusu se afla într-un dialog cu Ani Merlă, director al Direcției Dezvoltare și Fonduri Europene din cadrul primăriei.

Fără să-și dea seama că are microfonul deschis, deși fusese atenționat, Ionuț Rusu a reacționat la vestea dată de Ani Merlă despre demisia unei angajate din primărie.

„E unul dintre oamenii tăi cei mai buni…“, spune Rusu.

„Dacă plec și eu, rămâneți în aer cu proiectele“, spune Ani Merlă, care la un moment dat o aduce în discuție pe city managerul Felicia Ovanesian.

„Vrei și tu s-o-ntinzi?“, întreabă viceprimarul.

„Da.“

„Ovanesian vă hărțuiește pe toți și voi sunteți niște proști și puneți botul!”, a fost replica dată de Ionuț Rusu.

Aceasta nu este prima ieșire agresivă a lui Ionuț Rusu la adresa city manageru-lui, lăsând să se înțeleagă că, din cauza celei Feliciei Ovanesian, în Primăria Constanța există o relație extrem de tensionată între aparatul administrativ al primarului, consilierii municipali ai PNL și funcționarii publici.

Făcând referire la relația dintre consilieri și primarul Vergil Chițac, în luna martie a acestui an, în cadrul unui interviu acordat pentru Focuspress, viceprimarul declara că „lucrurile sunt bune până când niște informații sunt duse dintr-o parte în alta de către doamna city manager, Felicia Ovanesian, când își bagă coada și informațiile sunt distorsionate“.

Actualitate