Dacă ne luăm după departamentul de comunicare al Primăriei Constanța, am putea crede că administrația locală este un adevărat model de urmat în ceea ce privește gospodărirea orașului.

scroll mai jos pentru video

Texte precum „cel puțin o dată pe lună, echipele Direcției Gestionare Servicii Publice împreună cu cele ale firmei de salubrizare igienizează platformele de colectare a deșeurilor“ sau „în același timp, se intervine asupra spațiului verde: se cosește iarba, se igienizează și greblează resturile vegetale, se tunde gardul viu, se strâng resturile vegetale.“, sunt aproape la ordinea zilei.

Pe străzile și în cartierele orașului, însă, lucrurile stau diferit. Constănțenii se plâng că traficul este infernal, că orașul este sufocat de buruieni, bălării și gunoaie.

Fotografie făcută pe 7 iulie, ora 9.00, în Km 4-5, la intersecția str. Sergent Grindeanu Nicolae cu str. Liliacului.

„Domnule primar, Chițac! Uitați-vă în ce hal arată Constanța, uitați-vă în ce hal arată canalizările… Alo! Primăria“, spune un constănțean, care a publicat o filmare cu imagini pe care nu le veți vedea niciodată pe pagina de propagandă a administrației Chițac.

Și în cazul stațiunii Mamaia, departamentul de propagandă din cadrul primăriei a aplicat aceeași metodă de manipulare și deformare a realității. Mamaia este prezentată ca fiind principala atracție a turismului românesc, iar primarul Vergil Chițac declară pe video că stațiunea „are alt aer“ și că „arată bine“.

În realitate, Mamaia este departe de „adevărul“ propagat de administrația Chițac. Galerie FOTO. Cum arată, de fapt, Mamaia, stațiunea despre care Chițac spune că „arată bine“

(Visited 1.321 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.