Actualitate Sănătate

VIDEO. Supă de pui cu tot cu pene – mâncarea oferită la prânz într-un spital din România

Pe internet au devenit virale imaginile filmate în Spitalul Judeţean din Baia Mare unde o femeie a primit la prânz o supă de pui în care se afla și o bucată de carne cu tot cu pene.

Scris de 
 pe data 
23 februarie, 2022

Imaginile cu supa de pui primită de femeie, în care poate fi văzută bucata de carne cu pene, au fost publicate de site-ul vasiledale.ro.

”Când am văzut mi s-a făcut instant rău și am vomitat” a transmis femeia, internată la secția Nou Născuți Prematuri de la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Managerul unității medicale, Alexandru Oros, spune, conform site-ului citat, că cei responsabili vor fi trași la răspundere:

"Din păcate, am avut un incident regretabil pentru care îmi cer scuze, și în fața mămicii și în fața celorlalți pacienți ai spitalului.
Am demarat o anchetă în acest sens. Cineva trebuie să răspundă pentru că e vorba de neglijență crasă la locul de muncă. (....)
Voi merge până la desfacerea contractului de muncă, dacă asta repară partea de stricăciune a imaginii spitalului, care este umbrită de neglijența unuia sau altuia”

.

Actualitate