Imaginile, puse pe Facebook chiar de unul dintre prietenii tânărului, au stârnit indignarea a mii de oameni.

Pe filmare se poate vedea cum tânărul îndoaie copacul și nu se lasă până când nu îl rupe, deși chiar prietenii săi îi spun să nu o facă. (scroll mai jos pentru video)

Adolescentul se arată extrem de amuzat de fapta sa și pleacă râzând în hohote.

Primăria Constanța s-a autosesizat și a anunțat că, prin Direcția Gestionare Servicii Publice, va depune o plângere la Poliție pentru tragerea la răspundere a tânărului.

 

„Primăria Municipiului Constanţa face un apel către toţi cetăţenii şi turiştii care ne vizitează să păstreze în bune condiţii spaţiul verde şi mobilierul urban.

Pentru prevenirea săvârşirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetăţenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliţiei Locale Constanţa, la numărul de telefon 0241484205.

Pentru utilizatorii aplicaţiei WhatsApp numărul de contact este 0799606142.

Ne-ar fi de mare folos daca sesizarea ar fi însoţită şi de fotografii cu ceea ce se constată, locul şi alte date care să le permită poliţiştilor noştri identificarea rapidă şi tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea“, a comunicat Biroul de presă al Primăriei Constanţa.“,  a transmis Primăria Constanța.

 

(Visited 1.745 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.