Constanța

Ceremonii și paradă militară. Restricții de circulație în Constanța de Ziua Independenței României și Ziua Europei

Primăria Constanța anunță că în ziua de 9 mai se vor desfășura o ceremonie și o paradă militară pentru a sărbători trei evenimente importante ce marchează această dată din calendar.

Scris de 
 pe data 
8 mai, 2019

Pe 9 mai sunt sărbătorite Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Europei și Ziua Victoriei Coaliției Unite în cel de-al Doilea Război Mondial.

La Constanța, evenimentele vor fi marcate prin acțiuni cu caracter militar și religios ce se vor desfășura joi, în intervalul orar 09:30 – 11:00, în zona din fața Monumentului Eroilor din Războiul de Independență din parcul Casei de Cultură.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, miercuri, 08 mai, începând cu ora 16:00, va fi interzisă oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale.

De asemenea, joi, 09 mai, în intervalul orar 09:00 – 11:00, va fi restricționat accesul autovehiculelor pe strada Daliei iar în intervalul orar 10:30 – 10:45, pe perioada desfășurării paradei militare, traficul auto va fi închis pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul menționat.

Traficul rutier va fi deviat pe străzile adiacente.

 

Actualitate