Actualitate Politică

Deputat Bogdan Bola: Am mers constant pe străzile Constanței să vorbim cu oamenii, să le explicăm ce ne dorim pentru oraș

Scris de 
 pe data 
19 octombrie, 2023

Deputatul Bogdan Bola continuă campania de promovare a partidului pe care îl reprezintă, Forța Dreptei, filiala Constanța. Bola, care a părăsit PNL alături de Ludovic Orban, după ce liberalii au oficializat alianța cu PSD, susține că, în prezent, oamenilor le este greu să mai creadă că politicienii nu îi vor mai minți.

Este, din păcate, unul dintre efectele trădării electoratului de către PNL și PSD. Nu poți calci încrederea oamenilor în picioare – în halul în care au făcut-o ei – și să te aștepți să mai existe sprijin din partea cetățenilor. Dar ei (n.r. – PSD și PNL) asta au și vrut, pentru că această lipsă de încredere va asigura o prezență scăzută la urne. Doar așa pot și știu ei să câștige“, susține Bola.

Da, știm că ne va fi foarte greu anul viitor, un an electoral, fiind un partid nou, format mai ales din tineri care nu au mai făcut „politică„. Da, constănțenilor le este foarte greu să mai creadă că niște politicieni nu îi vor minți, mai ales că încă le sună în urechi sloganul „votați PNL și scăpați de PSD”. Unii dintre noi chiar am crezut și am luptat în 2020 pentru treaba asta…

De aceea am mers constant pe străzile Constanței să vorbim cu oamenii, să le explicăm cine suntem și ce ne dorim pentru orașul nostru. Un oraș curat, un oraș care să nu „trăiască” doar două luni pe an în sezonul estival, un oraș fără blocuri între case, un oraș verde, din care tinerii să nu se simtă obligați să-l părăsească pentru a avea un viitor mai bun în altă parte“, a declarat Bola.

Actualitate