Constanța

Direcția de Drumuri acționează cu 78 de utilaje la Constanța

Potrivit Direcției Regionale Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța, pe drumurile din județ ninge viscolit. Se circulă în condiții de iarnă.

Scris de 
 pe data 
26 februarie, 2018

Până la ora 5.00 a zilei de 26 februarie, echipajele DRDP Constanța au intervenit cu 78 de autoutilaje, răspândind 79 de tone de material antiderapant pe drumurile din județ.

Potrivit DRDP, zonele mai afectate de viscol sunt Negru Vodă – Cerchezu; Dumbrăveni – Independența; Văleni – Sipotele – Deleni.

Conducătorilor auto li se recomandă să plece la drum doar în caz de strictă necesitate și doar dacă au autovehiculele echipate de iarnă. DRDP recomandă de asemenea conducătorilor auto să se informeze înainte de a pleca la drum despre starea zonelor tranzitate, să adapteze viteza la condițiile din trafic și să respecte eventualele restricții de circulație impuse.

În cazul în care, din cauza viscolului puternic, vizibilitatea va scădea până la limita de siguranță, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră vor decide închiderea traficului pe anumite sectoare de drum.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301

 

Actualitate