După ce mii de constănțeni au criticat vehement pe internet postarea pesediștilor, publicată pe paginile de Facebook din toată țara ale partidului, primarul Constanței face un pas înapoi și se dezice de informația falsă lansată de partidul din care face parte.

Decebal Făgădău a explicat că pagina de Facebook a organizației municipale nu are nicio treabă cu pagina organizației județene a PSD și că acestea au moderatori diferiți.

Când am auzit despre ce e vorba, i-am cerut administratorului paginii de Facebook a Organizației Județene să șteargă aceată postare aseară. În cursul zilei de astăzi voi adresa scuzele mele Simonei, familiei și echipei sale”, a declarat Decebal Făgădău, citat de G4Media.ro

Se pare că cerința primarului a fost ignorată complet de la centru, deoarece, la momentul publicării acestei știri, postarea de pe pagina PSD Județul Constanța era neatinsă. Puteți verifica aici.

Deși de ieri până astăzi, miercuri, 13 iunie, postarea a fost ștearsă de pe mai multe pagini ale organizațiilor din țară, organizația PSD de la Constanța se ține tare, iar postarea este în continuare activă.

Reamintim că, marți seara, pe mai multe pagini ale organizațiilor PSD a fost publicat un colaj de imaginii prin care se transmitea mesajul că Simona Halep și nu Gabriela Firea ar fi fost huiduită luni seară pe Arena Națională.

 

(Visited 481 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.