Constanța

Începe campania de colectare a deșeurilor electronice. Premii instant pentru cei care predau minimum 10 kg de electrice

Primăria Constanța anunță că va începe campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Cei care predau produse vor fi premiați și înscriși la o tombolă cu premii ce constau în electrocasnice.

Scris de 
 pe data 
25 octombrie, 2022

Campania de colectare a deșeurilor electronice „Orașe Curate“ începe și la Constanța. În perioada 31 octombrie – 4 noiembrie puteți să scăpați de toate deșeurile electrice voluminoase.

Toate deșeurile voluminoase vor fi preluate gratuit de la domiciliu. Trebuie doar să sunați la numărul de telefon 0771.006.485, iar o echipă specializată va veni la locația indicată.

De asemenea, predarea se poate face și la unul din cele patru puncte de colectare de pe raza municipiului, în periaoda 3 – 4 noiembrie. Acestea vor fi amenajate la următoarele adrese:

  • Șoseaua Industrială nr. 9 Constanța
  • Str. Cișmelei – Școala nr. 29
  • Aleea Garofiței – Piața Balada
  • Bd. 1 Mai – lângă DSV

Premii instant pentru cine predă minimum 10 kg

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum 10 kg cumulate va câștiga un premiu instant, iar cei care predau minimum 20 de kg vor fi înscriși în mod automat la o tombolă cu premii, constând în aspirator, cuptor cu microunde și storcător de citrice.

„Pentru o Constanță curată și civilizată, pentru o urbe verde și prietenoasă cu mediul înconjurător, trebuie să colectăm separat deșeurile și să nu mai aruncăm gunoiul la întâmplare. Colectarea separată a deșeurilor are un impact pozitiv atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra noastră, a tuturor. Protejând mediul ne protejăm pe noi înșine. Reciclarea este o acțiune simplă la îndemâna fiecăruia dintre noi. Haideți să fim responsabili astăzi pentru a putea să ne bucurăm de un viitor mai bun“, a transmis primarul Vergil Chițac.

Actualitate