Actualitate Constanța

Începe festivalul Primăriei. Restricții de trafic timp de 4 zile în zona Poarta 1

Începând de joi, 12 august, până duminică, 15 august, traficul rutier spre Poarta 1 va fi restricționat ca urmare a festivalului KIMARO, organizat de Primăria Constanța. Accesul la festival va fi permis doar persoanelor care pot face dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2.

Scris de 
 pe data 
12 august, 2021

Potrivit administrației locale, traficul rutier va fi restricționat între orele 15:00 – 24:00, pe tronsonul delimitat de Poarta 2 de acces în Portul Constanța- strada Termele Romane- Poarta 1.

„Recomandăm folosirea mijloacelor de transport în comun. În perioada 12 – 15 august, autobuzele CT BUS care deservesc liniile 44, 51 și 101 vor circula până la ora 24:00“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Festivalul de muzică românească KIMARO este organizat de Primăria Constanța, în parteneriat cu Kiss FM, Magic FM și Rock FM, între 12 și 15 august, în parcarea de la Poarta 1. „Timp de 4 zile, evenimentul va reuni, sub același concept muzica electronică, pop, rock și rap, fiecare seară fiind dedicată unui gen muzical.“

Primăria anunță că festivalul se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. La toate căile de acces în zona de spectacole se vor asigura puncte de triere epidemiologică a participanților.

Accesul publicului în cadrul evenimentului KIMARO este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obține de pe site-ul kimaro.ro

Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic:
• Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
• Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);
• Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Reamintim faptul că nu este permis accesul în spațiul în care se derulează evenimentul cu: obiecte contondente, obiecte ascuțite, băuturi, mâncare, substanțe interzise.

Actualitate