Actualitate Constanța

Protest anunțat la Constanța. CORUPȚIA A UCIS DIN NOU! „Au trecut 8 ani de la Colectiv și nu s-a schimbat nimic, din contră“

Scris de 
 pe data 
30 august, 2023

Corupția a ucis din nou!
Vineri, 1 septembrie, constănțenii sunt așteptați să participe la un protest organizat pe fondul tragediilor recente din țara noastră: azilele groazei, tânăra lăsată să moară la Maternitatea din Botoșani, accidentul mortal de la 2 Mai, exploziile de la Crevedia.

Adunarea este anunțată pentru ora 18.00, pe platoul din fața Prefecturii Constanța. Organizat de USR Constanța, mitingul este anunțat ca fiind un semnal de alarmă și o exprimare a indignării față de evenimentele ce au scandalizat România.

Corupția a ucis din nou și, inevitabil, o va mai face. Nu e suficient să stăm și să privim de pe margine, să ne arătăm oripilați doar pe rețelele de socializare și să privim, cu lacrimi în ochi, carnagiile prezentate la televizor, gândindu-ne că în locul victimelor am putea fi noi, soții, soțiile, copiii sau părinții noștri“, au transmis organizatorii.

Pagina de Facebook a evenimentului, CLICK AICI

Deputatul USR Constanța, Stelian Ion:

Au trecut 8 ani de la tragedia Colectiv și nu s-a schimbat nimic, din contră. Oricine poate fi ținta unor teribiliști, unor beizadele drogate cu mașini puternice, a incompetenței din Sănătate, a unor interlopi care plătesc să fie mai presus de lege, a afacerilor periculoase care cresc sub umbrela politică, a nepăsării unor politicieni și șefi din instituțiile care, în loc să îi protejeze pe oameni, se întorc împotriva lor. Corupția și incompetența lor ne omoară cu zile!“.

Actualitate