Actualitate Constanța Politică

Stelian Ion: Primarul Chițac nu are merite pentru reabilitarea Cazinoului. Este un profitor politic fără scrupule

Scris de 
 pe data 
13 februarie, 2024

După ce primarul Vergil Chițac a ieșit public, în repetate rânduri, cu imagini și comentarii prin care sugerează că s-a implicat în procesul de reabilitare a Cazinoului, în spațiul public au apărut o serie de comentarii și reacții critice cu privire la demersul său.

Președintele USR Constanța, Stelian Ion, spune că ceea ce face Chițac nu este altceva decât o strategie electorală și îl numește „profitor politic fără scrupule“.

„În lipsa altor proiecte, primarul PNL are disperată nevoie să își lipească imaginea de cea a Cazinoului, precum timbrul de scrisoare. Nimic nu este mai ridicol decât să te pozezi cu meritele altora ca și cum ar fi ale tale. Exact asta face de câteva zile Vergil Chițac, punându-și casca de protecție și mergând la Cazino, să le explice inginerilor cum a bugetat el banii necesari nu doar pentru reabilitare, ci și pentru dotări și mobilier. Absolut jalnic!

În afară de interesul pur electoral al ieșirilor sale, Chițac nu are nicio legătură cu reabilitarea Cazinoului. Bineînțeles că Primăria trebuie să asigure utilitățile până la imobil și, după ce clădirea se predă la cheie, ea trebuie să fie mobilată. Timp de trei ani, primarul Chițac a fost absent, nu a ieșit în stradă să vadă cum merg șantierele în oraș, după ce a blocat aproape total circulația în Constanța, a creat haos și a pus în pericol sănătatea constănțenilor.

Nu și-a trimis supervizorii să urmărească lucrările, nu a deranjat firmele care au depășit termenele de finalizare și nici pe cele care au lucrat de mântuială. Acum defilează cu tupeu pe șantierul Cazinoului, care nu este proiectul Primăriei, și dă indicații prețioase. Incredibil!“, a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Actualitate