Vei avea nevoie de:

– 4 banane
– zeamă de la o lămâie
– sucul de la o portocală
– 4 felii de portocală, decojite și tăiate bucățele
– 1 lingură zahăr brun

În primul rând, trebuie să cureți bananele și să le aranjezi separat pe câte o folie de aluminiu de mari dimensiuni. Stropește-le, apoi, cu sucul de portocală și de lămăie și presară peste ele zahăr brun, apoi decorează-le cu bucăți de portocală. Dacă vrei, poți adăuga și bucăți de nucă și un praf de scorțișoară.

Acoperă bananele cu folia de aluminiu și stânge-o la capete, apoi pune-le la cuptor pentru 20 de minute.

Le poți servi fie calde, fie reci, pentru că vor fi la fel de gustoase!

Poftă bună!

 

(Visited 110 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.