Constanța

Cinci noi cazuri de infectări cu COVID-19 în Primărie. Făgădău pune poză cu „roata ca la Londra“

Alți cinci angajați ai Primăriei Constanța au fost confirmați cu coronavirus în această dimineață. În tot acest timp, primarul Decebal Făgădu postează pe Facebook noua sa realizare: roata ca la Londra.

Scris de 
 pe data 
22 iunie, 2020

Numărul total al funcționarilor din primărie confirmați pozitiv cu COVID-19 ajunge la 13 persoane. În prezent, activitățile cu publicul din cadrul Primăriei Constanța sunt suspendate.

Testările angajaților continuă și se estimează că numărul persoanelor infectate ar putea să crească.

Amintim că primul caz al unui funcționar public din cadrul Primăriei Constanța a fost confirmat în cursul zilei de joi, 18 iunie.

În sediul Primăriei Constanța pot intra doar angajații, obligatoriu cu mască și după ce sunt termoscanați. Instituția este dezinfectată de două ori pe zi, iar angajații din două servicii au fost trimiși acasă.

Până în prezent, la nivelul județului Constanța au fost înregistrate 378 de cazuri pozitive de coronavirus.

Între timp, pe pagina sa de Facebook, primarul orașului, Decebal Făgădu nu precizează nimic despre situația îmbolnăvirilor din cadrul instituției pe care o conduce și nu transmite niciun gând către funcționarii depistați pozitiv.

De asemenea, nici pe site-ul de știri al Primăriei sau pe pagina de Facebook a instituției, nu este menționat nimic despre angajații depistați pozitiv și despre starea lor la momentul actual.

În schimb, Făgădău vrea să le arate constănțenilor că marea sa promisiune, „roata ca la Londra“, este în curs de implementare. Astfel, îi delectează pe urmăritorii săi cu o poză de pe faleza Constanței, unde roata este în curs de amenajare.

 

Actualitate