Actualitate Politică

Stelian Ion vrea să facă un teatru național la Constanța. „Constănțenii merită mai mult decât haos urbanistic și risipa bugetului local“

Scris de 
 pe data 
21 februarie, 2024

Candidatul propus de USR pentru Primăria Constanța, Stelian Ion a anunțat că vrea să construiască un nou teatru pe unul dintre terenurile aflate în paragină de la Palatul Copiilor.

„Constanța merită un teatru național. Orașul are nevoie de evenimente culturale, iar unul dintre obiectivele mele este ca la Constanța să existe primul teatru construit în România în ultimii 35 de ani. Se poate, iar constănțenii merită mai mult decât haos urbanistic și risipa bugetului local.

Construirea unui nou teatru poate fi făcută pe unul din terenurile, ce zac în paragină, de la Palatului Copiilor. Este un obiectiv menit să redea Constanței crâmpeiul de cultură de care are atâta nevoie.

Avem actori extraordinari, avem regizori și manageri de teatru cu rezultate deosebite la nivel național și internațional – oameni care reprezintă cu succes Constanța și pe care actuala și fostele administrații i-au ignorat.

Mă bucur și îi mulțumesc din suflet lui Marius Manole, pentru sprijinul acordat în răspândirea acestui mesaj! Marius este unul dintre actorii care a înțeles că implicarea și asumarea unor personalități din sfera culturii pentru a face ca lucrurile să se întâmple este extrem de importantă. Unul dintre oamenii care a înțeles că este nevoie de schimbare!“

Actualitate