Actualitate Constanța

VIDEO. Ovanesian, despre Chițac: „Narcisist, cel mai prost manager, bădăran!“. Fostul city manager descrie corupția din Primărie

Scris de 
 pe data 
19 mai, 2023

Prezentă în cadrul emisiunii „Punctul pe i“, în studioul Tomis TV, fostul city-manager, Felicia Ovanesian a făcut o serie de acuzații grave cu privire la activitatea din cadrul Primăriei Constanța și personalitatea primarului Vergil Chițac (PNL). Mai mult, Ovanesian a declarat că există fapte grave de corupție în cadrul instituției condusă de Chițac.

Dacă ar trebui să-l caracterizați pe Vergil Chițac într-un cuvânt, care ar fi acela?“, a fost una dintre întrebările adresate Feliciei Ovanesian.

Scroll mai jos pentru a urmări emisiunea integral

Fără prea multă ezitare, Ovanesian a răspuns că nu îl poate descrie pe actualul primar folosind un singur cuvânt. „E narcisist, cel mai prost manager de resurse umane, de departe, bădăran“, a declarat fostul city manager.

La capitoul bădărănie, Ovanesian a venit și cu un exemplu în care Vergil Chițac i-ar fi spus Lilianei Adam (n.r. – fostul șef al biroului Legislație, Contracte, Avize de Legalitate și Legile Proprietății), „te-ai făcut cât o teracotă! De două ori…“.

Felicia Ovanesian, ea însăși un personaj controversat, a demisionat din funcția de city-manager al Primăriei municipiului Constanța pe data de 22 martie. La momentul respectiv, Ovanesian coordona Direcţia de Urbanism, Servicii Publice și achizițiile.

Așa cum a declarat și în cadrul interviului, motivul principal al demisiei, picătura ce a umplut paharul, l-a reprezentat faptul că primarul Vergil Chițac a ordonat tăierea teilor de pe bulevardul Ferdinand, decizie ce a generat un adevărat scandal public și că, ulterior, a refuzat să mai recunoască dispoziția pe care a dat-o.

Actualitate